Alternativkliniken

Hårmineralanalys

Ett nedsatt välbefinnande kan ofta bero på att den fantastiska självläkande maskinen kroppen har råkat i obalans, som om bilen har fått fel bensin. Med hjälp av Hårmineralanalys kan man få en bild av hur balansen ser ut i kroppen och vad som behövs för att rätta till eventuella obalanser.

En hårmineralanalys innebär att några testar av ditt hår skickas för analys till ett laboratorium i USA. Analyserna visar din kropps mineraltillstånd och eventuell påverkan av giftiga ämnen som t.ex. kvicksilver. Rätt balans mellan kroppens mineraler är mycket viktigt för din hälsa. Mineraler är näring för dina organ. Utbrändhet kan bero på att någon mineraldepå har tömts, oftast på grund av att kroppen har utsatts för en långvarig stressituation.

Mineralernas relation till varandra är mycket viktig. De kan vara antagonister (motståndare), eller synergister (hjälpare), till varandra. Därför är det aldrig en bra idé att ta ett mineral ensidigt. Man kan skapa nya oblanser i kroppen.

Du kan få en håranalys gjord utan att besöka kliniken. Kontakta mej så skickar jag det du behöver för att samla lämplig mängd hår. Efter att du har skickat hårprovet till mej så skickas det vidare till USA. När svaret kommer så gör jag en personlig tolkning och föreslår eventuell behandling. Du får också en egen svensk utskrift av provsvaret från USA.

En håranalys kostar 1500 kr. Vi har kontakt hela tiden under din behandling och du får ställa hur mycket frågor du vill utan att det kostar extra.

Om du har gjort en analys hos någon annan så kan jag hjälpa dej att tolka den. Det kostar 200:-

Läs vidare på www.haranalys.se